Litteratur og mig

Med et hjerte der banker for litteratur, en daglig skrive proces, en gennemsnitlig læse liste på fyrrer bøger om året og en uddannelse i creating writing ved Writers academy følger jeg mig godt klædt på til at lave en litteratur side. Tidligere har jeg anmeldt bøger for plusbog og anbefalet bøger via instagram og det er i heldigvis flere der har efterspurt om jeg ikke vil gøre igen -altså anbefalde. Der kommer ikke til at være en rød tråd for hvad jeg anbefaler, da jeg læser i mange genre. Jeg dur heller ikke længer til at læse på kommando og op til en udgivelse, jeg synes forfatter og deres fortællinger bør leve længer en det. For mig er en god bog, som en god vin den samler på stjerner mens den lagers på hylden. 


Jeg vil gerne skabe mere en bare boganmeldelser, for ordne, sætningerne, plottet, arbejdet med karakterne og deres udvikling er så meget mere, en hvad min personlige mening om deres endelig historier er. 

Har jeg fået dig til at læse noget, du ikke havde troet du ville, eller vent det du ville omtale som en "dårlig" bog til god fortælling er jeg længere en jeg ville være med en standart anmeldere. 

God læselyst.