Vi fandt en lille perle i dag.

Vi fandt en lille perle i dag.

Kender i det, når man ikke kan sætte ord på hvad man præcis har lyst til at spise, man ved bare hvad det ikke skal væren og når man nu er ramt at sommer ferie stemning, må det gerne være en oplevelse, det må også gerne kunne rumme børn og deres smags løg. Jeg mangler stadig det site, der huser perlerne, der hvor man kan mærke andet en mad der har været på menu kortet siden det blev moderne med nachos (hvilket jeg ikke har noget i mod). Der hvor kokken selv har tilberedes kyllingen til cecær salaten, der ligeså er vendt i hjemme rørt dressning. Der hvor en sandwich med simpelt lækkert og frisk ost har fået den rette mængede varme, så børn rent faktisk har lyst til at spise det hele.

 

Der hvor du måske selv skal ryde af efter dig, men det gør ikke noget for glasset der har bund til jorden, så ikke ungerne skal balancer, løfte og drikke samtidig, er fyldt op med isterninger og drikkevarer der smager af rabarber eller hyldeblomst. 

         

 

Sådan et sted fandt vi i dag... for uden de dejlige omgivelser, mad der til at betale og smagte virkelig skønt, så var der god og sød service og gæster der hilste venligt på dig. 

Hestekøbgaard Café & Bistro i har min varmeste anbefaling og det er ikke sidste gang vi besøger jer. 

Christina. 

Vi betalte selv for besøget og derfor er der ingen sponsoreret eller betalt reklame gemt i dette opslag. 

Tilbage til blog