UDSTILLER RESTEN AF ÅRET

UDSTILLER RESTEN AF ÅRET

Jeg følger mig heldig, at få lov til at afslutte mit kunstner år med planlagte udstillinger. At mærke en stigende interisse for mit arbejde, betyder utrolig meget for mig og min udvikling inden for en verden, der har så mange dygtige veludannet og autodidakt kunstner. 

Det at komme ud på så dybt vand at man virkelig er afhængig af at man kan svømme, lærer en hvor meget man vil det og hvor langt man er villig til at gå for at det lykkes. Jeg har ikke fundet land i nu, men jeg har fundet mere mod, til at møde mere land også selvom det, så kræver at skulle ud på atter en omgang dybt vand. 

Kære udstiller, firmaer og andet kunst interesseret godt folk, tak for jer der kaster livrem ud til kunsten og dens formidlere uden at være bange for modtagelsen, for det er jo netop det kunst skal, dele vande. 

Jeg glæder mig til udstillingen i november/december, hvor jeg ser frem til at møde meninger og holdninger. Jeg er meget taknemlig for dig Mia der gjorder den her udstilling mulig for mig. TAK!

 

Tilbage til blog