NYE VÆRKER

NYE VÆRKER

I efterårets kommende timer hvor vi tager afsked med sommeren, for at bevæge os ind i et inde liv har jeg skabt to nye værker. 
AFTEN HIMLEN OVER SANKT HANS og MAGNOLIA I JANUAR.
Fra vores køkken vindue kan jeg følge vores naboe´s smukke magnolia træ. Knopperne bringer hvert år forårs fornemmelser til mit sind og som et lille barn på sin fødselsdag, glæder jeg mig til dagen, hvor jeg for overrakt en lille gren til vores stue, så jeg helt tæt på, kan følge dens skønhed udfolde sig. Ofte springer magnolia så tidligt ud at, frosten fanger den og derfor springer "min" Magnolia (ud) i Januar.                                                   Magnolia i Januar
Da jeg var barn, husker jeg bål som en mere sjælenhed og det får sankt hans aftnerne gennem årene til at stå tydligere frem. Når jeg tænker tilbage på aftnerne gennem tiden, er det øjeblikke af flere aftener der samler sig til et billede og det følges rigtigt. Jeg drømmer om et minde hvor min mand og jeg hånd i hånd går langs vandet og hvor ungerne har våget sig ud i et aften døb. I  mens vi fra et sted i det fjerne, hører ordene fra en ukendt salme, skrevet i en midsommer tid. Men vi nyder friheden til at kunne åbne for bålets gule magt i vores egen have og lade røgen vise os vejen op til himlen, hvor vi langsomt liggende på ryggen kan tælle himlens stjerner. 
Som altid håber jeg i vil tage godt i mod dem. De kan frem til November ses i atelieret, hvor de skal med på min næste udstilling.  
 
Tilbage til blog