Hammermøllen

Hammermøllen

I dag var jeg på en hurtig kaffe date med min mor. 

Hellebæk er ikke kun forgyldt med den skønneste natur og de sol gule rækkehuse i bøssemagergade, de har også den gamle mølle. 

Her er der kommet ny beværtning af caféen i den gamle hammermølle og jeg havde endnu ikke fået besøgt dem. Jeg har altid været vild med hammermøllen, lige fra den gang jeg leget om damen, til nu hvor jeg er voksen og kan spise frokost og drikke kaffe i caféen. 

        

Alene mødet med de gamle lokaler, var en ny oplevelse og den først tanke der slog mig "Er jeg trådt ind på bade hotellet", men i landlig omgivelser. 

 

 

 

Den nye familie har skabt deres eget udtryk og det gjorder indtryk på mig.

Jeg bestilte en cappuccino, hvor der blev spurt om de måtte tilføre den et lille strejf cacao, hvilket jeg takket ja til. Jeg bemærket enlig ikke kakaoen til at begynde med, for kaffe bønnen de bruger er bemærkelsesværdigt, jeg sætter virkelig  pris på en god bønne, når man "får" en kop betalt kaffe. Det lever den lille caffe op til, ja så meget at jeg jo glemte smagen af cacao til at begynde med, men lige pludselig steg smagen frem og fuldendte oplevelsen, for ikke at glemme, æble kagen der både fik følgeskab af rigtig pisket fløseskum, skovsyrer og selvfølglig en lækker og crunsh knas.  

      

Den lille cafe, med de skønne ude omgivelser, som jeg altid fortrækker at side i, for nu lidt kamp til stregen af inde rummet. Her er virkelig skabt noget særligt og et dejligt rum til kaffens samtaler. 

Jeg overvejer at anmode stedet om et klippe kort og fast bord en gang om ugen. 

Tak for en uforglemmelig oplevelse - Christina. 

Vi betalte selv for besøget og derfor er der ingen sponsoreret eller betalt reklame gemt i dette opslag. 

Tilbage til blog