ET MØDE MED CHALK.

ET MØDE MED CHALK.

Ligesom en søstjerne ser jeg også med fingerne, ét øje på hver finger. Først gang jeg blev bevidst om dette, var da jeg fandt tøj i mit skab en vinter morgen, hvor jeg endnu ikke var klar til at tænde lys. Jeg vidste hvad jeg søgte og så ledte min finger i stakken med sorte trøjer. I mit tidligere arbejde som frisør, ledte min finger også altid håret igennem, kigget på det, følte, puffet til det, indtil alt i min krop var enig med kunden. Hvis jeg er i tvivl om hvilken farve jeg skal vælge, så vælger min finger for mig. 

At få chalk kridt i hænderne for første gang, var som at åbne lågen til den firetyveende december og hvide at der fra nu af kun kom gode oplevelser. Det er som en skøjte dans på isen, farverne er klare som frost, skær igennem som klinger og luften der renser alle tanker. 

 

    

Det er vidst tydeligt at forstå jeg er ret pjattet med kalk kridt. 

Jeg har lavet seks paperworks indtil nu, der er inspireret af de farver vi møder, de veje vi vælger at gå og dem vi føles med. Det at retning på værket ikke er forude bestemt, fortæller os hvor mange valg vi selv kan gøre os og hvilket billede der set for oven kommer ud af det. 

Tjek dem ud https://christinavendsskov.dk/collections/calk-pa-papir

Min jule til og fra kort er også tegnet i hånden og med chalk kridt. 

https://christinavendsskov.dk/collections/jul

Tilbage til blog