Arbejder på nye udtryk i atelieret.

Arbejder på nye udtryk i atelieret.

Genbrug af gamle rammer giver noget sjæl til de mange billede vægge, samtidig med at de allerede tilfører en historie til det samlet værk. Det kan romantisere de måske spøjse værker også er der noget befriende ved at arbejde med den ovale form som grundsten, der er meget der klær den. 

Lige nu leges der både med kål, blyants streg, blæk, akryl maling, chalk og olie kridt. Det er lidt en blandet landhandel arbejde i, men det ofte den måde jeg begynder på, åbner mulighedere og langsomt koger jeg det ned. Min motiver spænder også lidt bredt for tiden og lige der, er det nok den størst udvikling jeg har gang i øjeblikket. Jeg er ramt af mange ideer også kan jeg sjældent stå stille i det samme for længe af gangen, så vil jeg heller vende hjem, når tiden er til det. Det er der, hvor kunsten virkelig har skabt en helligdom for mig, hvis man må tillade sig at låne et sådan ord. Her er der plads til både de lyse og mørke sider af mig, de gode og dårlige dage og alle de ideer der konstant flyver rundt i tankerne. 

Det skal være sjovt i processen for mig, for at jeg kan nå frem til resultatet, så er det også nemmer at give dét nye hjem. Man skal være helt sikker på at ens kærer er klar til flytte hjemme fra, før man lader dem gøre det. 

Christina Vends Skov.

 

Tilbage til blog